0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
Uw zaklamp een persoonlijke touch geven? Kies dan voor het graveren van een Maglite via Maglitewinkel.nl.

Origineel cadeau en relatiegeschenk

Een gegraveerde Maglite is een orgineel relatiegeschenk waarmee u als bedrijf echt kan opvallen tussen alle andere relatiegeschenken. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een logo te laten drukken op een Maglite.

Grootste kwaliteit tot in de kleinste details

Voor het graveren gebruiken wij een laser graveermachine die de tekst en/of logo onuitwisbaar aanbrengt op de Maglite. Dankzij de precisie van de laser die computer gestuurd is kunnen we uw ideeën tot in de kleinste details uitwerken. Zelfs de meest complexe ontwerpen kunnen door ons gegraveerd worden.

Tot 5 december op tijd geleverd voor kerst

Het graveren en leveren neemt slechts 14 dagen (na betaling) in beslag. Wilt u dus echt zeker zijn dat uw levering met kerst binnen is, doe uw bestelling dan voor 5 december. Wij garanderen u de Maglite dan met kerst te kunnen leveren.

Graveer mogelijheid al vanaf één stuk

Wilt u één Maglite laten graveren? Dat is geen enkel probleem bij Maglitewinkel. Het graveren is bij ons mogelijk bij iedere maglite en al vanaf één stuk.

Maak uw bestelling

Als u een logo wilt op uw bestelde Maglite stuur het logo alszijnde een EPS bestaand naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer. Bekijk hier ons aanbod Maglites.


Maglite laten graveren
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »